Aanbevelingen

een willekeurige greep...

Arjen Kamphuis: (NL-UK-D)

"Met Gerrit Jan gewerkt te hebben op verschillende advies / coaching projecten in Frankrijk, België en Nederland gedurende de afgelopen jaren vond ik een groot voorrecht en waarschijnlijk voor mijzelf even leerzaam als voor de cliënten. GJ is voor zijn cliënten een adviseur, mentor, gesprekspartner, businesscoach, vriend en indien nodig een therapeut. Hij luistert en vertelt mensen en organisaties wat ze moeten horen, zelfs als ze dit niet willen horen". Ik daag je uit om met hem aan jezelf te werken.

☑️ interview

Bart Sloothaak: (NL)

"De achter me liggende periode was pompen of verzuipen! Ik kwam mijzelf tegen en blokkeerde om het roer om te gooien en over te geven aan de nieuwe generatie. Dit leidde zowel zakelijk als privé tot onhoudbare situaties. Ik dacht erover weer eens contact op te nemen met m'n oude gabber GJ, wat ik na enig aarzelen ook deed… FaceTime opwarmingsgesprek als vanouds, vlijmscherpe analyse, confronterend maar ook opluchting…. GJ stelde voor om een aantal dagen naar de campagne in Frankrijk te komen. Dat bleek idd een ideale, veilige, inspirerende omgeving, weg van de waan van de dag, om weer "in fase" met zelf te komen. Zijn praktische benadering met theoretische onderbouwing raakte mij diep. De laatste avond heb ik een aantal keuzes getoetst aan GJ. De warme gastvrijheid omlijstte deze onvergetelijke, leerzame dagen. Zo kende ik hem ook als producer". Een echte aanrader...

Bob van den Buijs: (NL)

"Ik prijs mezelf gelukkig dat ik Gerrit Jan heb ontmoet en mijn kans heb gegrepen om met hem te werken.Dit was een intuïtieve en goede beslissing." Als je een "boost" in je zelfvertrouwen en positief denken nodig hebt, doe dan als ik en werk met hem.

Je verdient het.

Corné Rosendaal: (NL)

"In een zorgelijke, stressvolle periode verwees een relatie mij naar de website van Gerrit Jan. Ik belde hem en we hadden vrijwel onmiddellijk positief contact. Aansluitend plande we een meerdaagse "Mind-reSet" sessie en top locatie. Dit was een intuïtieve en goede beslissing. Veel confrontaties, emoties, nadenken, oplossingen en oefeningen.

Als je een "boost" in je zelfvertrouwen nodig hebt, doe dan als ik en werk met hem. Je verdient het om "baas in eigen hoofd" te zijn."

Dank je GJ. . .!!!

Damien Bauchau: (B)

“Ik had de kans om Gerrit Jan te ontmoeten en met hem te werken. Hij heeft mij zonder twijfel geholpen om door te groeien. Op de gebieden van leiderschap en new-age psychologie heeft hij enorme kennis, zowel in de diepte als in de breedte. Zijn fundamenten als mentor/coach zijn mede gebouwd op een lange psychologische ervaring van hemzelf. Ik dank je voor de soms confronterende inzichten en eye openers die me levenslang zullen bijblijven.”

Daniel Berze: (CDN-F)

Gerrit Jan gaat als gesprekspartner de diepte in, aangepast aan de behoefte van zijn cliënt. Hij is innemend en professioneel op elke manier, een uitstekende communicator, ervaring in het aanpassen van het gedrag van zijn cliënten om de gewenste situatie te bereiken. "Ik kan hem zeer aanbevelen."

David Morton: (UK-F)

"Wanneer ik echt over "het grote geheel" wil nadenken dan boek ik deze inspirerende man voor een lange lunch onderweg of in Chateau du Ludaix, onlangs samen met de top musici Margo Buchanan en Paul "Wix" Wickens die werken met Paul McCartney, David Gilmour, Joe Walsh, Deep Purple, Tina Turner, Van Morrison en e.v.a. . . .

GJ leeft out of the box en grensoverschrijdend, hij verruimt mijn geest. Een gesprekspartner, mentor, collega en al jaren een goede vriend".

Vanaf 2001 boek ik hem regelmatig.

Frank Rovers: (B-NL)

“Gerrit Jan heb ik ervaren als een humoristische collega en gedreven People Manager met sterk analytisch vermogen. Met hem een gesprek aangaan werkt steeds zeer verhelderend, waardoor je als mens prettiger functioneert en helderder beseft wie of wat je bent en wat je werkelijk bezighoudt. Gerrit Jan heb ik ervaren als een baken, zowel in het zakelijke als het privé leven. Het is een voorrecht geweest met hem samen te werken.”

Frank Smits: (NL)

"Gerrit Jan scoort hoog op de aimabiliteitsladder. Dat maakt hem zeer toegankelijk. Daarbij is hij ook een verrassend effectieve recht voor zijn raap coach en "guru" die het niet schuwt om een stinkende wond met harde middelen te helen. Creatief, muzikaal en een groot verteller. Een goed glas wijn maakt doing business met Gerrit Jan tot pleasure".

Frits van Lamoen: (NL-N)

“Gerrit Jan heeft een volstrekt unieke gave! Ik ken niemand die beter in staat is mensen te laten ontdekken hoe ze dingen kunnen presteren die ze niet voor mogelijk hielden. Dat vermogen loopt als een rode draad door zijn hele carrière en heeft hij aangewend ten behoeve van een lange en geschakeerde lijst van cliënten, waaronder captains of industry, politici, artiesten en ondergetekende". Met de grootst mogelijke stelligheid aanbevolen..!!

Henny Huisman: (NL-NA)

"Ik ken hem al bijna heel m'n leven, zelfs op z'n site leer je al veel!

GJ is een vriend voor het leven!"

Jan Gerritse: (NL)

"In een moeilijke, verwarrende periode kwam ik via mijn netwerk in contact met Gerrit Jan.

Als kennismaking hadden we een heftig telefoongesprek.

No nonsens, confronterend, begrip, respect en zicht op 'n oplossing deden mij beslissen om met

hem in zee te gaan.

We kozen aansluitend een top locatie aan zee en hadden een zeer intensieve en leerzame week.

GJ loodste mij, met zijn 40Hz-MindreSet zienswijze, naar het einde van de tunnel en leerde

mij om met up-to-date zelfvertrouwen opnieuw vooruit naar het licht te durven kijken.

Ik voel mij herboren, een totaal ander mens en zie al een geweldige/succesvolle toekomst

voor me.

GJ, hartelijk bedankt voor jouw confronterende, respectvolle en leerzame aanpak."

Jan Willem Catsman: (NL)

"Toen ik steeds meer vraagtekens over mezelf als manager kreeg, heb ik een aantal persoonlijke sessies met Gerrit Jan gedaan. Hij maakte me bewust van mijn management potentieel en hielp me coachend te besluiten om de volgende stap in mijn carrière te zetten. Van die stap heb ik geen seconde spijt gehad. Als u ooit ook mocht twijfelen aan uzelf, dan beveel ik Gerrit Jan als gesprekspartner aan"

Marc Clissen: (B-CI)

"Gerrit Jan, dank je voor de inzichten die me levenslang zullen bijblijven. De kans om iemand als GJ te ontmoeten is inderdaad zeer zeldzaam. Op de gebieden van leiderschap en new-age psychologie heeft hij ongeëvenaarde kennis, zowel in de diepte als in de breedte. Zijn fundamenten zijn gebouwd op een zowel erg lange leiderschap ervaring van hemzelf, als bij de meest diverse opdrachtgevers waar hij als gesprekspartner / personal-coach werkte".

Martin Duiser: (NA)

"Ik ken Gerrit Jan uit de muziek branche, hij was net als ik een zeer bekende producer. Via de social media traceerden wij elkaar na 20 jaar opnieuw. Ik zat in een moeilijke periode en heb met Gerrit Jan mijn gevoelens en ervaringen open en eerlijk gecommuniceerd. Dankzij Gerrit Jan vond ik mijn zelf-vertrouwen weer terug. GJ is een bijzonder en discreet persoon met grote gaven" . . . . Dank je.

René van Manen: (NL)

"Onlangs kwam ik niet geheel toevallig . . . ōf geheel nìet toevallig . . . na een periode van slecht slapen en tobben, weer met Gerrit Jan in aanraking. We kenden elkaar al langer in de privé-sfeer. Ik maakte me zorgen over mijn bedrijf en stond in een spagaat, met één been in de "oude" wereld maar worstelde met de grote wens om in de "nieuwe" wereld verder te gaan. Ik heb gebruik gemaakt van zijn voorstel en we zijn een aantal dagen intensief met elkaar aan de slag gegaan. Gedurende deze dagen heeft GJ zijn kennis, inzichten en ervaringen, op een integere en zéér persoonlijke manier met mij gedeeld en heb ik handvatten gekregen om de transitiefase waarin we ons bevinden actief te implementeren". Wat mij betreft is de coaching geslaagd! I'm InSyncwiththeFuture. . . . . Ya'aa Tey..!

Rob Manders: (NL-D)

"Praten met Gerrit Jan is niet alleen een prettige ervaring, het is ook altijd een waardevolle investering. Het is steeds weer prettig om met iemand te zijn en te spreken die je echt het gevoel geeft dat hij in je geïnteresseerd is. Geen eigen agenda, maar oprecht geïnteresseerd in jou als mens. Gerrit Jan luistert, vertelt en weet je te raken. Zijn prachtige verhalen en anekdotes inspireren je en zetten je aan het denken om meer over jezelf te weten te komen en om meer uit jezelf te halen." Een waar professional, inspirator en goeroe! Bedankt GJ

Rob Sijberden: (NL)

"Gerrit Jan heeft een sterke focus op de innerlijke kracht van het individu. Als hij met zijn competentie, gecombineerd met overtuiging je zelfvertrouwen coacht, is hij de toegevoegde waarde waar jouw organisatie naar op zoek is. EmoTech® is een door Gerrit Jan ontwikkelde assessment tool, die de organisatie cultuur analyseert en de effectiviteit en de efficiency naar een hoger niveau brengt."

Robert van Rein: (NL)

"Gerrit Jan is een gevoelsmens (maar wel met verstand). Gerrit Jan is lief (maar wel reëel). Gerrit Jan is eerlijk (maar wel fair). Gerrit Jan is hard (als het nodig is). Gerrit Jan heeft geduld (maar zet wel stappen). Gerrit Jan is ervaren (maar begint bij het begin). Gerrit Jan is spiritueel (maar wel met 2 benen op de grond). Gerrit Jan zal je begrijpen (maar wel spiegelen). Gerrit Jan overziet het geheel (maar kan ook inzoomen). Gerrit Jan zal je laten zien (en voelen) wat het verschil is tussen waarheid/perceptie en werkelijkheid".

Ergo: deze beslissing veranderde mijn ego, dank je...GJ

Ruud Veltenaar: (NL)

“Heel af en toe ontmoet je mensen die zenden en ontvangen uit het hart en de ziel. Zonder verwachtingen dragen zij bij. Wijsheid in de meest pure vorm. Vriendschap die laat verlangen naar meer. Een mooi mens, dat is 'ie'.

☑️ interview

Sandra Thissen: (NL)

“Gerrit Jan heeft mij op professionele en effectieve wijze gecoacht in de periode dat ik bij een grote organisatie werkte. In mijn ogen beschikt hij over een uitermate sterk analytisch vermogen. Hij komt snel tot de kern van de zaak, zowel op individueel vlak als bedrijfs-organisatorisch. Hij werkt resultaatgericht en is een warm en oprecht persoon. Nog altijd dankbaar."

Thea Plugge: (NL)

"Ik ken Gerrit Jan als een inspirerende personal coach die inzicht heeft in de innerlijke kracht van de mens. Hij weet die kracht op de best mogelijke manier naar boven te brengen. Zijn kennis en zelfvertrouwen hebben me geholpen mijn eigen weg te gaan". Bedankt, Gerrit Jan.

William Ratelear: (B)

"Na een lange worsteling langs de randen van de crisis ontmoette ik “toevallig” GJ. Er ontstond een diepgaand gesprek waarbij ik spontaan besloot om met hem in zee te gaan. We maakten afspraken over planning, aanpak, locatie en budget. De vier intensieve dagen die daar opp volgden vergeet ik m’n leven niet. Confronterend, humoristisch, leerzaam, grote schoonmaak in mijn hoofd, ruimte voor nieuwe visie en veranderd gedrag … het gebeurde echt. Tevens leerde ik nieuwe vaardigheden en werden mijn leiderschap-skills serieus geüpdatet. Privé bleek het voor mij overigens ook de juiste beslissing. Dank je...."

Wim de Rooij: (NL)

“Gerrit Jan ken ik al jaren vanuit een informeel business netwerk. Daar heb ik hem als een warme professional leren kennen. Bij één op één coaching boekt hij door intensieve en persoonlijke benadering successen, die echt een omslag teweeg brengen. Binnen een structuur van veiligheid weet hij met (zo nodig krachtige) interventies resultaten te bereiken. Helder en transparant. Daarnaast is het ook gewoon een prettige persoonlijkheid, da's minstens zo belangrijk.”

Yasmine A: (NL)

"Toen ik GJ ontmoette was er een spontane klik. Instinctief voelde ik me veilig en luchtte ongeremd mijn hart. Hij luisterde en stelde vragen om te begrijpen. Hoe confronterend ook, het ontspande me en gaf me hoop. Wat later hebben we ons een aantal dagen in een "veilige" locatie teruggetrokken. GJ loodste mij van mijn angsten via "InSyncwiththeFuture" naar zelfvertrouwen en leerde mij, hoe banaal dat ook moge klinken, om baas te worden in eigen hoofd. Ik heb m'n energie weer terug en kijk totaal anders naar de wereld en mijzelf. Dank je GJ...


© 40Hz-InSyncwiththeFuture 2022