Testimonials

Hoe origineler de ontdekking is, hoe vanzelfsprekender hij achteraf lijkt.
#De intelligentie van het universum is aanwezig in de verbinding tussen mensen, niet in onze hersenen.

Arjen Kamphuis: (NL-D-GB)

"Met Gerrit Jan gewerkt te hebben op verschillende advies/coaching projecten in Frankrijk, België en Nederland gedurende de afgelopen zes jaar vond ik een groot voorrecht en waarschijnlijk voor mijzelf even leerzaam als voor de cliënten.
GJ is voor zijn cliënten een adviseur, mentor, leraar, coach, vriend en indien nodig een therapeut. Hij vertelt mensen en organisaties wat ze moeten horen, zelfs als ze dit niet willen horen".
Ik daag je uit om met hem aan jezelf te werken;-)Henny Huisman: (NL-NA)
"Ik ken hem al bijna heel m'n leven, zelfs op z'n site leer je al veel!  GJ is een vriend voor het leven...!"

Bart Vossen: (NL)

"De achter me liggende periode was pompen of verzuipen!
Ik kwam mijzelf steeds vaker tegen en blokkeerde om het roer om te gooien en over te geven aan de nieuwe generatie. 
Dit leidde zowel zakelijk als privé tot onhoudbare situaties.Een bezorgde vriend adviseerde mij contact op te nemen met GJ, 
wat ik na enig aarzelen dan toch maar deed… 
FaceTime kennismakingsgesprek, vlijmscherpe analy
se, confronterend maar ook opluchting…hoopgevend. 
GJ nodigde mij uit om een aantal dagen naar de campagne in Frankrijk te komen. Dat bleek idd de ideale, veilige, inspirerende omgeving, weg van de waan van de dag, om weer tot mijn "gerepareerde" zelf te komen. 
Zijn praktische benadering met theoretische onderbouwing raakte mij diep. De laatste avond heb ik een aantal beslissingen getoetst aan GJ, vanaf nu mijn mentor.
De warme gastvrijheid omlijstte deze onvergetelijke, 
leerzame dagen"
Een echte aanrader, dank je...!


Frits van Lamoen: (NL-N) 
“Gerrit Jan heeft een volstrekt unieke gave! 
Ik ken niemand die beter in staat is mensen te laten ontdekken hoe ze dingen kunnen presteren die ze niet voor mogelijk hielden. 
Dat vermogen loopt als een rode draad door zijn hele carrière en heeft hij aangewend ten behoeve van een lange en geschakeerde lijst van cliënten, waaronder captains of industry, politici, artiesten en ...... ondergetekende". 
Met de grootst mogelijk stelligheid aanbevolen..!!

David Morton: (GB-F)
"Wanneer ik echt over "het grote geheel" wil nadenken dan boek ik deze inspirerende man voor een lange lunch...onderweg of in Chateau du Ludaix, hier samen met Margo Buchanan, Paul "Wix" Wickens. 
GJ denkt out of the box en grensoverschrijdend, hij verruimt mijn geest".
Een mentor, coach, collega, en al jaren een goede vriend. 
Vanaf 2001 boek ik hem regelmatig als mentor/inspirator....

Damien Bauchau: (B)

“Ik had de kans om Gerrit Jan te ontmoeten en met hem te werken. 

Hij heeft mij zonder twijfel geholpen om door te groeien. 

Op de gebieden van leiderschap en new-age psychologie heeft hij enorme kennis, zowel in de diepte als in de breedte.

Zijn fundamenten als mentor/coach zijn gebouwd op een lange psychologische ervaring van hemzelf. Ik dank je voor de soms confronterende inzichten en eye openers die me levenslang zullen bijblijven.”


René van Manen: (NL)
"Onlangs kwam ik niet geheel toevallig ...ōf geheel nìet toevallig... na een periode van slecht slapen en tobben, weer met Gerrit Jan in aanraking. We kenden elkaar al langer in de privé-sfeer. Ik maakte me zorgen over mijn bedrijf en stond in een spagaat, met één been in de "oude" wereld maar worstelde met de grote wens om in de "nieuwe" wereld verder te gaan. 
Ik heb gebruik gemaakt van zijn voorstel en we zijn een aantal dagen intensief met elkaar aan de slag gegaan. 
Gedurende deze dagen heeft GJ zijn kennis, inzichten en ervaringen, op een integere en zéér persoonlijke manier met mij gedeeld en heb ik handvatten gekregen om de transitiefase waarin we ons bevinden actief te implementeren".
Wat mij betreft is de Mind-reSet coaching geslaagd!  Ya'aa Tey..!


Bob van den Buijs: (NL)
"Ik prijs mezelf gelukkig dat ik Gerrit Jan heb ontmoet en mijn kans heb gegrepen om met hem te werken.
Dit was een intuïtieve en goede beslissing.
Als je een "boost" in je zelfvertrouwen en positief denken nodig hebt, doe dan als ik en werk met hem. Je verdient het."

Will Ratelear: (B) 
"Na een lange worsteling langs de randen van de crisis ontmoette ik “toevallig” GJ. 
Er ontstond een diepgaand gesprek waarbij ik spontaan besloot om met hem in zee te gaan. 
We maakten afspraken over planning, aanpak, locatie en budget. 
Deze vier intensieve dagen zal ik m’n leven niet vergeten. 
Confronterend, humoristisch, leerzaam, grote schoonmaak in mijn hoofd, ruimte voor nieuwe visie en veranderd gedrag… het gebeurde echt. Tevens leerde ik nieuwe vaardigheden en werden leiderschapskills serieus geüpdatet. 
Privé bleek het voor mij  overigens ook de juiste beslissing. Dank je...GJ."

Bernhard Löwe: (NL-GB)
"Een concullega bracht mij in contact met GJ. In het intake gesprek analyseerde hij haarfijn mijn situatie en voelde intuïtief mijn pijnplekken aan. We kozen een werklocatie buiten mijn comfort zone. Door mijn beslissing voelde ik me opgelucht, wat onzeker maar vooral nieuwsgierig. Wij besloten samen te reizen en waren direct in gesprek. De daarop volgende dagen waren intensief, confronterend en verrassend leerzaam. 
Het systematische Mind-reSet format is uniek. Ik leerde mijzelf en gewoontes kennen maar vooral ook hoe ik mijn talent en energie effectief kan inzetten.
Ik zal deze life-style koesteren en beveel je van harte aan als coach/mentor". Dank je….

Robert van Rein: (NL)

"Gerrit Jan is een gevoelsmens (maar wel met verstand). Gerrit Jan is lief (maar wel reëel). Gerrit Jan is eerlijk (maar wel fair). Gerrit Jan is hard (als het nodig is). Gerrit Jan heeft geduld (maar zet wel stappen). Gerrit Jan is ervaren (maar begint bij het begin). Gerrit Jan is spiritueel (maar wel met 2 benen op de grond). Gerrit Jan zal je begrijpen (maar wel spiegelen). Gerrit Jan overziet het geheel (maar kan ook inzoomen). Gerrit Jan zal je laten zien (en voelen) wat het verschil is tussen perceptie en werkelijkheid".

Ergo: deze beslissing veranderde mijn ego, dank je...GJ
Marc Clissen: (B-CI)

"Gerrit Jan, dank je voor de inzichten die me levenslang zullen bijblijven. 

De kans om iemand  als GJ te ontmoeten zijn inderdaad zeer zeldzaam. 

Op de gebieden van leiderschap en new-age psychologie heeft hij ongeëvenaarde kennis, 

zowel in de diepte als in de  breedte. 

Zijn fundamenten zijn gebouwd op een zowel erg lange leiderschap ervaring van hemzelf, als bij de meest diverse opdrachtgevers waar hij als personal-coach werkte".Peter van Dam: (NL)
“Ik heb Gerrit Jan leren kennen als een bevlogen en zeer betrokken mens en dat typeert hem ook. In zijn benadering kan hij zich goed inleven en gelijktijdig ook heerlijk confronteren als het nodig is. Zijn manier van werken maakt mensen los en open voor nieuwe dingen". 
Ik kan Gerrit Jan warm aan bevelen voor iedereen die stappen wil zetten zowel in zakelijk opzicht als in persoonlijke situaties.

Rob Manders: (NL-D)
"Praten met Gerrit Jan is niet alleen een prettige ervaring, het is ook altijd een waardevolle investering. Het is steeds weer prettig om met iemand te zijn en te spreken die je echt het gevoel geeft dat hij in je geïnteresseerd is. Geen eigen agenda, maar oprecht geïnteresseerd in jou als mens. Gerrit Jan luistert, vertelt en weet je te raken. Zijn prachtige verhalen en anekdotes inspireren je en zetten je aan het denken om meer over jezelf te weten te komen en om meer uit jezelf te halen. 
Een waar professional, inspirator en goeroe!" Bedankt Gerrit Jan...

Frank Smits: (NL-F)
"Gerrit Jan scoort hoog op de aimabiliteitsladder. Dat maakt hem zeer toegankelijk. Daarbij is hij ook een verrassend effectieve recht voor zijn raap coach en "guru" die het niet schuwt om een stinkende wond met harde middelen te helen. Creatief, muzikaal en een groot verteller. Een goed glas wijn maakt doing business met Gerrit Jan tot pleasure".

Ruud Veltenaar: (NL-GB)

“Heel af en toe ontmoet je mensen die zenden en ontvangen uit het hart en de ziel. 

Zonder verwachtingen dragen zij bij. Wijsheid in de meest pure vorm. 

Vriendschap die laat verlangen naar meer. Een mooi mens, dat is 'ie'."


Jan Willem Catsman:
(NL)
"Toen ik steeds meer vraagtekens over mezelf als manager kreeg, heb ik een aantal persoonlijke sessies met Gerrit Jan gedaan. Hij maakte me bewust van mijn management potentieel en hielp me coachend te besluiten om de volgende stap in mijn carrière te zetten. Van die stap heb ik geen seconde spijt gehad. 
Als u ooit ook mocht twijfelen aan uzelf, dan beveel ik Gerrit Jan als coach aan"

Frank Rovers: (B-NL)
“Gerrit Jan heb ik ervaren als een humoristische collega en gedreven People Manager met sterk analytisch vermogen. Met hem een gesprek aangaan werkt steeds zeer verhelderend, waardoor je als mens prettiger functioneert en helderder beseft wie of wat je bent en wat je werkelijk bezighoudt. Gerrit Jan heb ik ervaren als een baken, zowel in het zakelijke als het privé leven.
Het is een voorrecht geweest met Gerrit Jan samen te werken.”

Martin Duiser: (NA)

"Ik ken Gerrit Jan uit de muziek branche, hij was net als ik een zeer bekende producer. Via de social media traceerden wij elkaar na 20 jaar opnieuw. Ik zat in een moeilijke periode en heb met Gerrit Jan mijn gevoelens en ervaringen open en eerlijk gecommuniceerd. Dankzij Gerrit Jan vond ik mijn zelf-vertrouwen weer terug. 

Gerrit Jan is een bijzonder en discreet persoon met grote gaven". Dank je.


 
Sandra Thissen: (NL)

“Gerrit Jan heeft mij op professionele en effectieve wijze gecoacht in de periode dat ik bij een grote organisatie werkte. 

In mijn ogen beschikt hij  over een uitermate sterk analytisch vermogen. Hij komt snel tot de kern van de zaak, zowel op individueel vlak als bedrijfs-organisatorisch. Hij  werkt resultaatgericht en is een warm en oprecht persoon. 

Nog altijd  dankbaar."


Daniel Berze(CDN-F-GB)

Gerrit Jan gaat als coach de diepte in, aangepast aan de behoefte van zijn cliënten. 

Hij is innemend en professioneel op elke manier, een uitstekende communicator, met ervaring in het aanpassen van het gedrag van zijn cliënten om de gewenste situatie te bereiken. 

"Ik kan hem zeer aanbevelen."


Wim de Rooij: (NL)

“Gerrit Jan ken ik al jaren vanuit een informeel business netwerk. Daar heb ik hem als een warme professional leren kennen. 

Bij één op één coaching boekt hij door intensieve en persoonlijke benadering successen, die echt een omslag teweeg brengen. Binnen een structuur van veiligheid weet hij met (zo nodig krachtige) interventies resultaten te bereiken. Helder en transparant. Daarnaast is het ook gewoon een prettige persoonlijkheid, da's minstens zo belangrijk.”


Thea Plugge(NL)

"Ik ken Gerrit Jan als een inspirerende coach/adviseur die inzicht heeft in de innerlijke kracht van de mens. 

Hij weet hoe die kracht op de best mogelijke manier naar boven te brengen. 

Zijn kennis en zelfvertrouwen hebben me geholpen mijn eigen weg te gaan". 

Bedankt, Gerrit Jan.Rob Sijberden: (NL)

"Gerrit Jan heeft een sterke focus op de innerlijke kracht van het individu. Als hij met zijn competentie, gecombineerd met overtuiging je zelfvertrouwen coacht, is hij de toegevoegde waarde waar jouw organisatie naar op zoek is.

EmoTech® is een door Gerrit Jan ontwikkelde assessment tool, die de organisatie cultuur analyseert en de effectiviteit en de efficiency naar een hoger niveau brengt."